Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του ΕΑΚ Κερκύρας


Η ΕΝ.Α.Κ. εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Κερκύρας καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους του Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που θα μείνουν απλήρωτοι τις ημέρες του Πάσχα αλλά και μετά από αυτές, για διάφορες αιτίες και αφορμές.
Ζητάμε:
·         από την Κυβέρνηση, το ΥΠ.ΠΟ. την Γ.Γ.Α. την άμεση διευθέτηση του προβλήματος, την άμεση καταβολή της χρηματοδότησης στα ούτως ή άλλως ελλιπώς χρηματοδοτούμενα Αθλητικά Κέντρα.
·         Από τους πολιτικούς εκπροσώπους και τα αιρετά θεσμικά όργανα να ασκήσουν τώρα πίεση στην κυβέρνηση για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος στο ΕΑΚ Κερκύρας και σε όσα ακόμα ΕΑΚ αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα.
Το ΕΑΚ Κερκύρας είναι το μοναδικό Δημόσιο αθλητικό συγκρότημα του νησιού, με μεγάλη προσφορά στην νεολαία και στον αθλητισμό της Κέρκυρας  και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Η πολιτική της υποβάθμισης του αθλητισμού και της κατάργησης του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα του, με τελικό στόχο την πλήρη εμπορευματοποίησή του, είναι πολιτική που στερεί από το λαό και τη νεολαία από το δικαίωμα στην άθληση και στην υγεία.
Απέναντι σε τέτοιες λογικές και σε τέτοιες πολιτικές πρέπει να ορθωθεί παλλαϊκό μέτωπο αντίστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :