Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΕΣΙΝΗ ΑΜΟΡΓΟΥ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ - ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ - ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΜΠΛΟΚ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

Η "είδηση" είναι συγκλονιστική και απόλυτα "εναρμονισμένη" με την κατάσταση που η ντόπια αστική τάξη και τα διεθνή κέντρα έχουν δημιουργήσει στην χώρα μας - και - συνεχίζουν με ακόμα μεγαλύτερη μανία και αντιλαϊκό ταξικό μίσος.. Στην Αρσεκίνη Αμοργού, ένας 77χρονος συνταξιούχος, τερμάτισε τη ζωή του στις 7 περίπου το πρωί της Τρίτης 30 Ιουλίου.. Ο άνθρωπος αυτός είχε περιέλθει σε πλήρη απελπισία και απόγνωση, μετά την απόλυση του γιου του από την ΕΡΤ, που εργάζονταν μέχρι τις πρόσφατες απολύσεις και το λουκέτο..
 Όπως μεταδίδεται, ο ηλικιωμένος πατέρας δεν μπόρεσε να αντέξει ότι ο γιος του, που είναι παντρεμένος με παιδιά, απολύθηκε απο το μουσικό τμήμα της ΕΡΤ και έμεινε άνεργος, ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να τον βοηθήσει οικονομικά, αφού παράλληλα είχε τη συνεχή επιμέλεια του δεύτερου γιου του, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Τα μεγάλα προβλήματα έγιναν ακόμα μεγαλύτερα και δυσβάσταχτα συσσωρευμένα για τον άνθρωπο - και - η σύνταξη του μικρή, δεν έφτανε... Έτσι ο ευαίσθητος και ταλαιπωρημένος αυτός άνθρωπος, αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του..
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των δημοσιευμάτων, ο συνταξιούχος, από την ημέρα που απολύθηκε ο γιος του από το μουσικό τμήμα της ΕΡΤ, δεν έκρυβε το άγχος και την αγωνία του και την εξέφραζε στους συγχωριανούς του.
Κάθε ημέρα που περνούσε, η ψυχολογία του χειροτέρευε, αφού δεν μπορούσε να δεχθεί την κατάσταση, ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε, δεν ήταν σε θέση να ενισχύσει οικονομικά τον απολυμένο γιο του και την οικογένειά του γιού του..
Την Τρίτη, έφυγε από το σπίτι του - και - μετά από λίγο βρέθηκε στο σημείο όπου είναι η δεξαμενή της Αρκεσίνης εκεί που συγκεντρώνονται τα όμβρια νερά που χρησιμοποιούνται από τους αγρότες της περιοχής.
Παρότι δύσκολο, βρήκε τη δύναμη να σηκώσει το βαρύ και μεγάλων διαστάσεων καπάκι της δεξαμενής και στη συνέχεια να πέσει μέσα, δίνοντας έτσι τραγικό τέλος στη ζωή του..
 Στην Αμοργό,όλοι είναι συγκλονισμένοι από αυτό το τραγικό γεγονός, ένα γεγονός που ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν  ότι έχει συμβεί..Παράλληλα ο κόσμος εκεί εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για την ουσία, που έχει να κάνει με την αιτία και αυτής της τραγωδίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια :