Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕ - ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ

Ένα τραγικό γεγονός, χαρακτηριστικό της εποχής που ζούμε, εποχής τραγωδιών και ανθρωποθυσιών, που το εγχώριο μπλοκ εξουσίας και οι υπουργοί του, με έξωθεν εντολές, παίζουν με ζωές και "θερίζουν" ζωές.
Η Κλαίρη Καψαχάτη, δίδασκε στο 1ο ΕΠΑΛ Τιρνάβου Λάρισας και ενημερώθηκε επίσημα ότι τίθεται σε διαθεσιμότητα την περασμένη Παρασκευή. Μία μέρα αργότερα υπέστη ανακοπή καρδιάς που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί η ζωή της.
Η Κλαίρη Καψαχάτη  ήταν μητέρα δύο παιδιών, δραστήρια εκπαιδευτικός, συνδικαλίστρια και πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας. Η Κ. Καψαχάτη, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και πριν από ενάμιση χρόνο είχε υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση καρδιάς.
Παρά την κατάσταση της, εργαζόταν κανονικά και είχε ζητήσει για λόγους υγείας να εξαιρεθεί από τη διαθεσιμότητα, αίτημα όμως, που  την Παρασκευή έμαθε ότι απορρίφθηκε...
 Την ίδια μέρα είχε επισκεφτεί τα γραφεία της ΕΛΜΕ προκειμένου να ενημερώσει τους συναδέλφους της, και επρόκειτο να υπάρξει συνάντηση.  Το βράδυ του Σαββάτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και παρά την άμεση κινητοποίηση και τις προσπάθειες της οικογένειάς της, η καρδιά της δεν άντεξε και η ζωή της καθηγήτριας χάθηκε..

Δεν υπάρχουν σχόλια :