Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΝ/ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ( ΑΔΕΔΥ ) - 18 ΚΑΙ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ - ΜΑΧΗΤΙΚΑ - ΜΑΖΙΚΑ - ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 18 - 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ -  ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΉΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ - ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. Με ανακοίνωση της, "Η E.E. της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τις αποφάσεις των Ομοσπονδιών -μελών της να προχωρήσουν σε αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από τις κοινωνικές παροχές και την πρόνοια και πλήττουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους που εδώ και τέσσερα χρόνια υφίστανται τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και σήμερα κατά χιλιάδες καταδικάζονται στην ανεργία μέσω της διαθεσιμότητας και των απολύσεων»....
Στην ανακοίνωση , αναφέρεται  η ανάγκη οργάνωσης του αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο και η  όσο το δυνατόν καλύτερη συνεννόηση με τις άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους κοινωνικούς φορείς, με τους οποίους η ΑΔΕΔΥ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία, με στόχο να πάρουν παλλαϊκό χαρακτήρα οι αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν όλο το επόμενο διάστημα.
Η ΑΔΕΔΥ καλεί τις Ομοσπονδίες - Μέλη και τα Σωματεία των Εργαζομένων στο Δημόσιο να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις σε κάθε χώρο εργασίας, προκειμένου να σχεδιαστεί με τη συμμετοχή όλων, η παραπέρα πορεία και η μορφή των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.
Την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013, θα συνεδριάσει η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από κοινού με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών μελών της, για να εκτιμηθούν οι εξελίξεις και οι αποφάσεις που θα ληφθούν από τις Γενικές Συνελεύσεις των εργαζομένων σε όλο το Δημόσιο, καθώς και να αποφασιστούν τα επόμενα αγωνιστικά και απεργιακά βήματα.
Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013, θα συνέλθει το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :