Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Την "ικανοποίηση" της εκφράζει η Τρόικα σχετικά με τα αποτελέσματα του Φθινοπωρινού κύκλου ιμπεριαλιστικής επιθεώρησης της χώρας μας και των "διαπραγματεύσεων" που "έκανε" με την κυβέρνηση..Αυτό προκύπτει απο την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα..Παράλληλα ανακοινώνεται νέος κύκλος και συνεχής τροικανή παρουσία για την επόμενη περίοδο..καθώς..οι συζητήσεις θα διακοπούν προσωρινά για την ολοκλήρωση τεχνικών ζητημάτων και θα επαναληφθούν τις προσεχείς εβδομάδες.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η αποστολή επανεξέτασης του οικονομικού προγράμματος της κυβέρνησης, αποτελούμενη από αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σημείωσε ικανοποιητική πρόοδο. Για να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση των τεχνικών πτυχών, οι συζητήσεις στην Αθήνα θα διακοπούν προσωρινά και αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου τις προσεχείς εβδομάδες. Στο μεταξύ, θα συνεχιστούν οι επαφές μεταξύ των αξιωματούχων και των Ελληνικών Αρχών»..

Δεν υπάρχουν σχόλια :