Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ - ΥΠΟΤΑΓΗΣ - ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΠΟΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

Ένα ακόμα "νέο εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο" πρόκειται να παρουσιάσει ο πρωθυπουργός κ.Σαμαράς, στις 7 το βράδυ, σε εκδήλωση της ΝΔ που έχει θέμα: "Ελλάδα: όραμα Ανάπτυξης".. Σαφέστατα, πρόκειται για μια ακόμα "εξειδίκευση" και προέκταση των επιδιώξεων του εγχώριου μπλοκ εξουσίας και της ξεπουλημένης ντόπιας αστικής τάξης στην χώρα μας, μια "πρόταση εφαρμογής" του ιμπεριαλιστικού σχεδίου για την Ελλάδα και παράλληλα μια επίδειξη - απόδειξη της χρησιμότητας και των "ικανοτήτων" της ντόπιας εξουσίας, προς τα ξένα κέντρα.
Σύμφωνα με τις προδημοσιεύσεις που παρουσιάζονται στα μέσα ενημέρωσης, "με το πρόγραμμά του, ο κ.Σαμαράς αποσκοπεί να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας"..
Το σχέδιο - μεταξύ άλλων - αναφέρεται στους στρατηγικούς τομείς όπως η ναυτιλία, οι μεταφορές, τα αγροτικά προϊόντα, η ενέργεια, η έρευνα η καινοτομία και οι νέες τεχνολογίες. Εκεί, υπάρχουν προβλέψεις για την "προσέλκυση ξένων επενδύσεων με τη δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος".. και τη μείωση της γραφειοκρατίας, όπως επίσης η απελευθέρωση των αγορών και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια :