Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ - ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ - ΠΡΟΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ - ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΜΠΛΟΚ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην εξαθλίωση, την εξάρτηση, τον κρατικό αυταρχισμό και την καταστολή, το εγχώριο μπλοκ εξουσίας διαμορφώνει ένα πολιτικό κλίμα - πλαίσιο, για να "διευκολύνει" τις νέες παραχωρήσεις της ντόπιας ξεπουλημένης αστικής τάξης στα ιμπεριαλιστικά κέντρα και τους διεθνείς καπιταλιστικούς οργανισμούς. Σε αυτή την κατεύθυνση και οι "δραματοποιημένες" δηλώσεις του Γκίκα Χαρδούβελη, μετά απο την συνάντηση του με τον Κ. Παπούλια, που ο υπουργός οικονομικών επανέλαβε το γνωστό και μονότονο "όλα, κάθε παραχώρηση για την ΕΕ, το ευρώ, την ευρωζώνη"... Και διαβεβαίωσε για τα παρακάτω:
"Μπορώ να διαβεβαιώσω τους Έλληνες πολίτες ότι θα κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια θα συνεχίσουμε τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, θα ενισχύσουμε τους θεσμούς, θα οργανώσουμε το κράτος, θα ανεβάζουμε διαρκώς το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Αυτά θα γίνουν σε συμφωνία με τους εταίρους, αυτό επιτάσσει το δημόσιο συμφέρον".


Δεν υπάρχουν σχόλια :