Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΑΕΙ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι Διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ, καθώς τελειώνει και η περίοδος λήξης της διαθεσιμότητας των συναδέλφων τους, εργαζομένων του κλάδου. Σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια  και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00. Με την ολοκλήρωση της   κινητοποίησης,  ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ καλεί τους εργαζομένους των ΑΕΙ - ΤΕΙ σε σύσκεψη στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ, στην παλιά αίθουσα της Συγκλήτου.
Οι εργαζόμενοι, διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη στις 10:30 γενική συνέλευση στο ίδιο κτίριο, για να αποφασίσουν τις  κινήσεις και τον αγώνα τους, σχετικά με τη διαθεσιμότητα αλλά και την "επιδείνωση των συνθηκών εργασίας των εναπομεινάντων εργαζομένων". Σε ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ, μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι "κινητοποιούμαστε γιατί οι υποσχέσεις του υπουργού Παιδείας μένουν στον αέρα"... "Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μέχρι που και ο τελευταίος συνάδελφος διαθέσιμος να επανέλθει στην υπηρεσία".




Δεν υπάρχουν σχόλια :