Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Πρόσφατες δραστηριότητες

1. Η ΕΝΑΚ έκφρασε την αλληλεγγύη της στους δυο κατηγορούμενους κάτοικους της Λευκίμμης αναρτώντας πανό αλληλεγγύης-συμπαράστασης τόσο στο χώρο έξω από τα δικαστήρια όσο και σε άλλα σημεία της πόλης. Η δικαστική διαδικασία των δύο άδικα κατηγορούμενων κατοίκων της Λευκίμμης που έγινε σήμερα το πρωί πήρε αναβολή για μια βδομάδα (26/6) . Έξω από τα δικαστήρια και στην αίθουσα είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος για να συμπαρασταθεί στους δυο κατοίκους.




2. Με συνθήματα και πανό με τίτλο «ΟΧΙ στην Ακρίβεια – ΟΧΙ στην κερδοσκοπία του Κεφαλαίου» η ΕΝΑΚ έκανε πολιτική παρέμβαση στη σημερινή ημέρα κινητοποιήσεων για το θέμα της ακρίβειας.

3. Μεγάλη προβολή βρήκε στις τοπικές εφημερίδες της Κέρκυρας και προκάλεσε έντονο προβληματισμό η παρέμβαση –πρόταση του σ. Μάριου Άνθη σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων. Έτσι ο στόχος της ΕΝΑΚ να ανέβει ο πήχης του προβληματισμού αλλά και να ενισχυθεί το περιεχόμενο του λαϊκού αγώνα ενάντια στις χωματερές, με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Η δε πολιτική παρουσία της ΕΝΑΚ αποτιμάτε ολοένα και θετικότερα από το Κερκυραϊκό λαό.




Δεν υπάρχουν σχόλια :