Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΚΡΟΣ - ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ - ΜΑΤΑΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ - ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ - ΠΡΩΤΟΥ Ο ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ..

Διαβάστε και πάλι προσεκτικά, το πιο κάτω, χθεσινό, δημοσίευμα του blog σχετικά με το χαράτσι εισόδου 25 ευρώ στα Νοσοκομεία, αλλά και τις "διαβεβαιώσεις" του υπουργού κυρίου Άδωνι για πρόσβαση στα νοσοκομεία άπορων ... και χρονίως πασχόντων... Η σημερινή "είδηση" είναι η παρακάτω...  Ένας 66χρονος άνεργος και ανασφάλιστος καρκινοπαθής, πέθανε, άφησε κυριολεκτικά την τελευταία του πνοή, αναζητώντας νοσοκομείο για να τον δεχτεί, εντελώς μάταια.. Η δημόσια και ξεκάθαρη καταγγελία προέρχεται απο το Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού, το οποίο είχε σημάνει συναγερμό για 10 ανασφάλιστα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο νεκρός πια 66χρονος, η ζωή των οποίων κινδυνεύει...Αυτή είναι η καθημερινή τραγική πραγματικότητα στην καπιταλιστική Ελλάδα της ΕΕ και της ευρωζώνης, της εφαρμογής του ιμπεριαλιστικού σχεδίου, στην Ελλάδα της εθνικής εξάρτησης και της κοινωνικής εξαθλίωσης..
Στην ανακοίνωσή του το Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού δηλώνει ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου έχει ενημερωθεί το υπουργείο Υγείας για την κατάσταση των ατόμων αυτών. "Ωστόσο ακόμη και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση" αναφέρει...
Μετά τον θάνατο του 66χρονου, εννέα ασθενείς παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση και πρέπει να νοσηλευτούν άμεσα σε νοσοκομείο, σημειώνεται..
Το Κοινωνικό Ιατρείο στην ανακοίνωση του καλεί τους πολίτες να κινητοποιηθούν, να καλέσουν μαζικά στα παρακάτω τηλέφωνα και να στείλουν μαζικά e-mail στις διευθύνσεις του υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης προκειμένου να δοθεί άμεσα μια λύση για τους ανασφάλιστους ασθενείς που βρίσκονται σε κίνδυνο..
Υπουργείο Υγείας
213-2161-245
Email: minister@yyka.gov.gr
Τηλέφωνο Γραμματείας 210-5235-815 και 210-5235-819
Γενική γραμματεία κυβέρνησης
Τηλέφωνο 210-3385-402 (405 έως 7)
Email: gge@ggk.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :