Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΚΙΕΒΟ - Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΦΑΣΙΣΜΟΥ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε

Η Ουκρανική "χρυσή αυγή" - με τον τίτλο "Δεξιός τομέας" - και απροκάλυπτη ναζιστική ιδεολογία και πρακτική - και - με την πλήρη στήριξη της απο τα ευρωατλαντικά - ιμπεριαλιστικά κέντρα (Γερμανία - ΗΠΑ κλπ) βρίσκεται πλέον στην εξουσία του Κιέβου.. Οι μάσκες πέφτουν και η πραγματικότητα δείχνει το πρόσωπο της, αποδεικνύοντας πολλά και σημαντικά, ανατρέποντας αυταπάτες πολλών και διαφόρων και αποκαλύπτοντας το αληθινό περιεχόμενο των ιμπεριαλιστικών μεθοδεύσεων αλλά και τους αληθινούς συνεργάτες τους. Τους ναζιστές φασίστες στην Ουκρανία, τους ισλαμο - σκοταδιστές στην Συρία και πολλούς ακόμα.
Είναι απολύτως χαρακτηριστικά και "διαφωτιστικά" τα νομοσχέδια που η "κυβέρνηση" του Κιέβου έφερε αμέσως - αμέσως στην ουκρανική βουλή . Σύμφωνα με αυτά, τίθεται εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας (σχέδιο απόφασης 4201), ενώ αποποινικοποιούν τη ναζιστική προπαγάνδα (σχέδιο νόμου 4176). Τα νομοσχέδια αυτά συμπληρώνονται από το σχέδιο ψηφίσματος 4217 για "την αντιμετώπιση των συνεπειών της σοβιετικής κατοχής στην Ουκρανία"...
Προωθήθηκε επιπλέον και το σχέδιο απόφασης 4199 που καταργεί το δικαίωμα των μειονοτήτων να χρησιμοποιούν τη μητρική τους γλώσσα, δηλαδή απαγορεύονται τα ρωσικά, τα ρουμανικά, τα ουγγρικά και τα ελληνικά..
Κατατέθηκαν επίσης δύο σχέδια αποφάσεων της Βουλής, το 4184 και το 4197, που το πρώτο επιτρέπει τον διορισμό του "έμπιστου" της Τιμοσένκο Αρσέν Αβάκοφ στο υπουργείο Εσωτερικών και τη στελέχωση του υπουργείου από μέλη του ναζιστικού "Δεξιού Τομέα" και το δεύτερο τον διορισμό του μέλους του ακροδεξιού κόμματος Svoboda Α. Μαχνίτσκογκο στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα.
Στην ίδια κατεύθυνση  και το σχέδιο απόφασης για τον διορισμό του μέλους του UDAR, του κόμματος του Κλίτσκο, Β.Α. Ναλιβαϊτσένκο, στη θέση του επόπτη της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας.
Κλιμάκωση της ραγδαία προωθούμενης εθνικιστικής ναζιστικής νομοθεσίας αποτελεί το σχέδιο νόμου 4215 που νομοθετεί το «Πάνθεον των εθνικών ηρώων» αποδίδοντας "τιμή" στους συμμετέχοντες στις ένοπλες συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων κατά του Γιανουκόβιτς, αλλά και το σχέδιο απόφασης 4211 για την  διάλυση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας Μπερκούτ και την αντικατάστασή τους από άνδρες των δυνάμεων - ταγμάτων εφόδου του Δεξιού Τομέα..

Δεν υπάρχουν σχόλια :