Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΣΑΦΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΙΜΠΛΕ - ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όπως και να τα παρουσιάζουν, ότι και αν δημόσια ισχυρίζονται ο κ. Στουρνάρας και συνολικά οι πολιτικοί της ντόπιας ξεπουλημένης αστικής τάξης, τίποτε δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ και κυρίως δεν μπορεί να κρυφτεί η κλιμάκωση της ισχυρής πίεσης στην εφαρμογή του ιμπεριαλιστικού σχεδίου για την Ελλάδα, που εξοντώνει τον λαό και βυθίζει την χώρα στην ολόπλευρη εξάρτηση - και - ας ισχυρίζονται ορισμένοι ψευτο "μαρξιστές" πως η Ελλάδα σήμερα έχει "αναβαθμιστεί" ως "ιμπεριαλιστική χώρα"...Ασφαλώς η ΕΝΑΚ ασταμάτητα προειδοποιεί για αυτή την κλιμάκωση στο ιμπεριαλιστικό σχέδιο...Οι σημερινές δηλώσεις Σόιμπλε, ειρωνικές, επιθετικές, σαφείς και απειλητικές, είναι άκρως - που λένε - αποκαλυπτικές..
"Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να δώσουμε οικονομική βοήθεια με το ζόρι, εάν κάποιος δεν την θέλει" υπογράμμισε ο Σόιμπλε σε ερώτηση του δημοσιογράφου, Παντελή Βαλασόπουλου. Ο Γερμανός υπουργός οικονομικών και κορυφαίος ευρωζωνικός παράγοντας - σκληρός εκφραστής της ευρωενωσιακής  ιμπεριαλιστικής πολιτικής δήλωσε με πλήρες νόημα και ξεκαθάρισε :
"Η Ελλάδα μας απασχόλησε πάρα πολύ στο τελευταίο Eurogroup. Μελετήσαμε την ενδιάμεση έκθεση της Τρόικας και διαπιστώσαμε ότι η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει όσα έχουν συμφωνηθεί. Γνωρίζω ότι δεν είναι απλά τα πράγματα στην Ελλάδα. Αλλά η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει όσα συμφωνήθηκαν, αλλιώς δεν θα εκταμιευθεί η δόση. Επίσης, μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να δώσουμε οικονομική βοήθεια με το ζόρι, εάν κάποιος δεν την θέλει"..

Δεν υπάρχουν σχόλια :