Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΟΡΓΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ - ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ" - ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Η έξαλλη δολοφονική μανία που χαρακτηρίζει τις ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα συνεχίζεται αμείωτη και ασυγκράτητη, με τις πλάτες της λεγόμενης διεθνούς κοινότητας και πρωτίστως των ΗΠΑ. Το έγκλημα που συντελείται εκεί έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, που αποκαλύπτουν περίτρανα και εκθέτουν ανεπανόρθωτα το σύνολο αυτών που εκτελούν και καλύπτουν πολιτικά την σφαγή. Τουλάχιστον 514 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τις 3.000 στη Λωρίδα της Γάζας, στις τελευταίες 14 ημέρες και ο απολογισμός των θυμάτων συνεχίζει να αυξάνεται, την επομένη του σφυροκοπήματος της συνοικίας Σατζάγια. Οι άμαχοι, παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι, αποτελούν την πλειοψηφία, ενώ επιβεβαιώνεται πλέον απο τα γεγονότα ότι αποτελούν κανονικό στόχο των μανιωδών επιδρομών και επιδρομέων.
Περισσότεροι από 20 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τα πλήγματα των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στον παλαιστινιακό θύλακα και τα σωστικά συνεργεία έβγαλαν 45 πτώματα από τα συντρίμμια, κυρίως στη Σατζάγια η οποία βομβαρδίστηκε την Κυριακή με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 73 άνθρωποι. Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας παροχής πρώτων βοηθειών Άσραφ Αλ Κούντρα.
Μεταξύ των θυμάτων από τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας είναι ένα ζευγάρι και τα επτά παιδιά του που σκοτώθηκαν κοντά στη Ράφα, στα νότια, είπε ο κ. Κούντρα.
Άλλοι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν το μεσημέρι από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου των Μαρτύρων του Αλ Άκσα, στο Ντέιρ ελ Μπάλαχ.
Στη νότια Λωρίδα της Γάζας σκοτώθηκαν άλλοι τέσσερις Παλαιστίνιοι, ενώ στον βορρά, κοντά στο Μπέιτ Χανούν, έχασε τη ζωή του άλλος ένας.
Οι διασώστες ανέσυραν άλλα 45 θύματα από τους βομβαρδισμούς που διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες.
Τα 11 από τα πτώματα βρέθηκαν στη Σατζάγια. Πολλά από τα θύματα αυτού που η παλαιστινιακή κυβέρνηση αποκαλεί «σφαγή της Σατζάγια» ήταν γυναίκες και παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :