Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΨΕΥΤΟΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ - ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ - ΕΡΧΕΤΑΙ - ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ - Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..

Σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, παρουσιάζει "προβλήματα" και "αναβάλλεται" η έλευση της Τρόικα στην Αθήνα, που ήταν προγραμματισμένη για τις αρχές Νοέμβρη.
Σαν λόγος της - ας πούμε - αναβολής, φημολογείται  "η αδυναμία επίτευξης συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, το οποίο σύμφωνα με την τρόικα φτάνει τα 2 δισ ευρώ, ενώ σύμφωνα με την ελληνική πλευρά δεν ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ"...
Ωστόσο, την Πέμπτη, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών υποστήριζαν ότι το ραντεβού με την τρόικα έχει κλειστεί για την προσεχή Τρίτη.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αξιωματούχος της ευρωζώνης δήλωσε στο Reuters ότι οι διαφορές μεταξύ Αθήνας και τρόικας διευρύνονται και ότι το ταξίδι παρουσιάζει "προβλήματα"..
Όμως, σύμφωνα με παράγοντες του εγχώριου υπουργείου οικονομικών, δεν έχει αλλάξει ο έως τώρα προγραμματισμός και την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών,  κ. Γιάννη Στουρνάρα, με τους επικεφαλής της τρόικας, που επανέρχονται στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας. Έτσι σχολιάζουν το τηλεγράφημα του  ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, για αναβολή της άφιξης των εκπροσώπων των ιμπεριαλιστικών κέντρων στην Ελλάδα.
Κανονισμένο  ραντεβού με το "κλιμάκιο" των ιμπεριαλιστικών κέντρων έχει και ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :