Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ - ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Επεισόδια, ένταση και χρήση χημικών απο τις αστυνομικές δυνάμεις εναντίον των παρευρισκομένων, το απόγευμα του Σαββάτου, έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ,  όταν τα ΜΑΤ μπήκαν και πάλι μέσα στο κτήριο ενώ υπήρξαν αναφορές - καταγγελίες ότι γίνεται άτυπη παράδοση-παραλαβή των εγκαταστάσεων σε τεχνικούς της "ΔΤ".
 Παράνομη χαρακτήρισε την ενέργεια η παραβρισκόμενη βουλευτής Ζωή Κωσταντοπούλου και κατήγγειλε προπηλακισμούς από αστυνομικούς, ενώ η ΠΟΣΠΕΡΤ δήλωσε ότι διαδηλωτές ξυλοκοπήθηκαν από τους άνδρες των ΜΑΤ.
Η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι βουλευτές ζήτησαν να είναι παρόντες, γιατί "στην ΕΡΤ βρίσκονται πανάκριβα μηχανήματα, τα οποία είναι ακόμα χρεωμένα στους εργαζομένους, καθότι δεν έχει γίνει παράδοση-παραλαβή" όμως η αστυνομία αρνήθηκε..
Σύμφωνα με τον  πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ Γιώργο Σαββίδη,  "τα ΜΑΤ εκτόξευσαν χημικά και ξυλοκόπησαν συγκεντρωμένους, μεταξύ των οποίων τον ίδιο και βουλευτές. Επισήμανε, επίσης, ότι οι τεχνικοί μπήκαν κρυφά, από την πίσω πόρτα. Δεν ξέρουμε τι κάνανε με τα μηχανήματα, αφού δεν μας επέτρεψαν να είμαστε παρόντες. Έχουμε πληροφορίες πως πήραν μαζί τους κάποια", πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :