Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ - ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ - "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΗΡΩΔΗΣ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ" - ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

Συνεχίζεται αμείωτο το αιματοκύλισμα που προκαλούν οι θηριώδεις ισραηλινές επιδρομές, εναντίον των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Κύριο θύμα ο άμαχος πληθυσμός και ιδιαίτερα τα παιδιά. Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία, που χειροτερεύουν κάθε λεπτό που περνά, οι νεκροί έφτασαν τους 2100 και τα νεκρά παιδιά τα 480.. Στη Βενεζουέλα, ο πρόεδρος  της χώρας Νικόλα Μαδούρο αποκάλεσε τον ισραηλινό πρωθυπουργό "σύγχρονο Ηρώδη" και δήλωσε πως η Βενεζουέλα προσφέρεται να αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών που έμειναν ορφανά.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας είπε συγκεκριμένα ότι "Ο Νετανιάχου είναι ένας σύγχρονος Ηρώδης. Θέλει να εξοντώσει όλα τα παιδιά της Παλαιστίνης. Θέλω να προσφέρω καταφύγιο στα αγόρια και τα κορίτσια από την Παλαιστίνη που έχουν τραυματιστεί σωματικά και ψυχικά. Θέλω ένας σημαντικός αριθμός παιδιών, περίπου 1.000, να έρθουν για να σπουδάσουν στη Βενεζουέλα, να μεγαλώσουν σε ειρήνη και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους έχοντας ήδη σταδιοδρομήσει, για να εργαστούν και να προσφέρουν έργο εκεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια :